Kutupyıldızı’nın Mirasçısı Olmak

Dr. Abdullah Daştan ve Dr. Selahattin Semiz Bey 2004 yılının son aylarında bir dernek kurmak fikriyle büromuzu ziyaret ettiklerinde ne büyük bir hayır kapısının eşiğinde olduğumun ben de farkında olmamıştım doğrusu.
Yapılan istişareler sonucu derneği kurduğumuzda Kutupyıldızı’nın bizim için ne büyük bir nimet olduğunu idrak ettik.
Aynı odada çalışan bir Belediye çalışanı yeni tanıştığı bir arkadaşına ‘Benim için bu yılın en önemli kazancı 0’nunla tanışmak oldu’ demiş.
Benim için de 2005 yılının en önemli kazancı, Kutupyıldızı Derneği’ne kurucu olmak oldu.
İnsanın aile efradına miras olarak bırakacağı sadece mal ve mülk olmamalı, başka hayırlı miraslar da olmalı…
Bizim çocuklar “Babam Kutupyıldızı’nın kurucusuydu” diyebilecek paha biçilmez bir miras devir alacaklar.Aldıkları bu mirası daha ötelere götürebilirlerse ne mutlu bize..!