Kutupyıldızı Yöneticilerinden Tecrübe Paylaşımı

Halen Kutupyıldızı Derneği Başkan yardımcısı olan, Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Mustafa Samastı ve halen Afiyet Hastanesi başhekimliğin görevinde bulunan Dr. Selahattin Semiz'in tespit ve gözlemlerinden oluşan kitapları neşredildi.

'Bir Bilge Hekim'in Zamana Şahitliği' ismini taşıyan Prof. Dr. Mustafa Samastı'nın kitabında, Samastı hocanın, Kutupyıldızı Derneği bülteni ve web sayfası başta olmak üzere çeşitli mecralarda yayınlanmış yazılarından bir derleme bulunuyor.

'Bir Başhekimin Hayata Dair Notları' isimli kitap ise Dr Selahattin Semiz'in Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilik yıllarındaki hatıraları, Kutupyıldızı Derneği başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevler ile ilgili tespit ve gözlemleri, bir başhekim olarak yaşadığı olayların anlatımından oluşuyor.