Filistin Kamp Temsilcilerinden Derneğimize Ziyaret

1950 yılından beri çeşitli münasebetlerle komşu ülke Lübnan’a göç eden yaklaşık 460 bin Filistinli Mülteci bu ülkede zor şartlarda hayatını sürdürüyor.

Meslek edinme de dahil olmak üzere birçok haktan mahrum bir şekilde yaşayan Filistinli mülteciler ağır işlerde çalışarak hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar.

Lübnan’daki Filistin kamplarındaki mültecilerle ilgilenen Ali Bereket, bir program münasebetiyle geldiği Türkiye’de Dernek yöneticilerimizi ziyaret etti.

22 Eylül Cumartesi günü Afiyet Hastanesi’nde gerçekleşen ziyarete, Dernek Başkan Yardımcısı Dr. Selahattin semiz, Genel Sekreter Av. Hüseyin Yürük, Dernek Üyesi Dr. Kadri Dönmez katıldı.

Filistinli mültecilerin sağlık sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, HMS Temcilcisi Ali Bereket, Kutupyıldızı ekibini Lübnan’a davet etti.