Çad Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas’ı Ağırladık

Afrika’ya 14 adet sağlık seferi yapan Derneğimiz, bölgede yapılan çalışmalar sırasında karşılaşılan sorunları iletmek, ortak çözümler bulmak amacıyla Çad Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas’ı ağırladı.

İBB Fethi Paşa Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Kutup Yıldızı’nın yanı sıra Afrika’da sağlık hizmeti veren BİSEG, Dosteller gibi derneklerin yöneticileri de katıldı.

Toplantının birinci bölümünde Prof. Dr. Ahmet Kavas, Afrika, Çad gibi bölgelerde yaşayan insanların sosyo-ekonomik yapısından ve psikolojisinden bahsettikten sonra bu bölgelere yapılacak hizmetlerde azami faydaya nasıl ulaşılacağını gösteren önerilerde bulundu.

Toplantının ikinci bölümünde ise Afrika’ya sefer düzenleyen dernek yöneticileri ve üyelerin sorularına cevap verdi.

Toplantı Kutup Yıldızı Dernek Başkanı Op. Dr. Abdullah Daştan’ın, Prof. Dr. Ahmet Kavas’a bir plaket sunmasıyla sona erdi.