Kutup Yıldızı - Son Dakika http://www.kutupyildizidernegi.org.tr Kutup Yıldızı - Sağlık Gönüllüleri Derneği Kutupyıldızı Yöneticilerinden Tecrübe Paylaşımı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=242 15 Temmuz 2021 Perşembe 18:40:42 Kutupyıldızı Başkan Yardımcılarının Kitapları Yayımlandı Prof. Dr. Osman Ekinci 15 Temmuz Gecesini Anlattı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=241 14 Temmuz 2021 Çarşamba 22:54:49 Dernek Üyemiz Prof. Dr. Osman Ekinci 15 Temmuz Gecesini Anlattı Türkiye’de Tıp Biliminin Gelişmesi ve Modernleşmesi http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=232 10 Temmuz 2021 Cumartesi 17:05:46 Tıp insanlık tarihiyle yaşıt bir meslek alanıdır. Antik çağ, Eski Yunan ve Roma dönemlerinde Hipokrat, Galen, İmhotep, Luka gibi hekimler geleneksel tıbbın temellerini oluşturmuştur. Afrika'da Gıda Sorunu http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=228 10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:45:07 Dünyada açlık oranları 1995 yılından beri giderek artış göstermektedir. Afrika’da yoksul insan sayısı ise son 10 yılda 3 kat artmıştır. TÜSEP Toplantısına Katıldık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=227 10 Temmuz 2021 Cumartesi 14:14:22 Derneğimizin de katılımcısı olduğu TÜSEP Sağlık Platformu toplantısına katıldık TGTV Başkanı Akbulut'a Kudüs Konulu Ziyaret http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=226 8 Haziran 2021 Salı 16:04:53 Kudüs konulu özel komisyon toplantısının ardından oluşturulan uzun vadeli hedefleri kapsayan 46 maddelik rapor TGTV Başkanı Avukat Hamza Akbulut'a sunuldu. Endonezya’dan Nijer’e Sınır Ötesi Faaliyetler http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=240 13 Temmuz 2021 Salı 17:07:14 Kutupyıldızı Sağlık Gönüllüleri: Endonezya’dan Nijer’e Sınır Ötesi Faaliyetler 26. Nijer Sağlık Seyahati Yapıldı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=239 13 Temmuz 2021 Salı 15:57:02 Çoğunluğu doktor ve hemşirelerden oluşan gönüllü ekibimizi toplamda 34 saatlik uzun bir yolculuk bekliyor. Derneğimiz TÜSEP’e Katıldı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=238 13 Temmuz 2021 Salı 14:52:03 25 Sağlık kuruluşunun katkısı ile oluşturulan Türkiye Sağlık Enstitüleri Platformu (TÜSEP) Platforma derneğimiz de katılarak ortak çalışmalar yapma kararı almıştır. Nijer'de En Çok Ameliyat Yapan Ekibiz http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=237 13 Temmuz 2021 Salı 14:36:14 Derneğimizin yaklaşık 250 doktor üyesi bulunuyor ve yalnızca sağlık alanında değil farklı STK'larla iş birlikleri kapsamında Afrika Kıtası'nda su kuyusu açma ve kurban yardımı faaliyetlerinde de bulunuyoruz. Gönüllü Türk Doktorları 15 Yıldır Mazlum Coğrafyalarda Şifa Dağıtıyor http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=236 13 Temmuz 2021 Salı 14:30:27 Dünyada sarılacak çok yara var sloganıyla mağdur insanlara sağlık hizmeti ulaştıran Kutup Yıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği doktorları, ihtiyaç sahiplerine 15 yıldır umut oluyor. Kutup Yıldızı “Dünyanın Yaralarını” Sarıyor http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=235 13 Temmuz 2021 Salı 12:17:17 Kutup Yıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği, “Dünyanın Yaralarını” Sarıyor Ekibimiz Komor Adalarından Döndü http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=210 24 Ağustos 2017 Perşembe 21:29:49 Dr. Fatih Soydemir başkanlığında KOMOR'a giden ekibimiz seferden döndü. Geleneksel Plaket Programımıza Davetlisiniz http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=219 27 Şubat 2019 Çarşamba 11:35:54 Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı ve plaket programını 24/03/2019 Pazar günü saat 09:30 – 13:00 arası Küçüksu Sabancı Öğretmen evinde gerçekleştiriyoruz. Genel Kurul İlanı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=221 17 Mayıs 2021 Pazartesi 09:09:57 Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem üzere, 24. 05. 2021 Pazartesi günü saat 18:00’de yapılacaktır. Geleneksel Plaket Takdim Toplantımız Yapıldı http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=234 13 Temmuz 2021 Salı 12:11:18 Geleneksel Plaket Takdim Toplantımız Yapıldı Arakan Kamplarında Sağlık Taramasını Yaptık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=233 13 Temmuz 2021 Salı 11:35:53 Bangladeş'de yer alan Arakan kamplarında sağlık taramasını yaptık 15 Temmuz Davalarını Yakından Takip Ediyoruz http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=209 21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:12:34 15 Temmuz Davalarını Yakından Takip Ediyoruz Gürün Devlet Hastanesine Cihaz Bağışı Yaptık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=208 21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:03:20 Derneğimizden Gürün Devlet Hastanesine Cihaz Bağışı 15 Temmuz Anma Etkinliklerine Katıldık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=207 21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:44:09 15 Temmuz Anma Etkinliklerine Katıldık Savaş Cerrahı Gibi Çalıştılar http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=201 1 Ağustos 2017 Salı 23:52:44 Savaş Cerrahı Gibi Çalıştılar Afrika Sağlık Kongresine Katıldık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=199 29 Temmuz 2017 Cumartesi 17:05:45 Afrika Sağlık Kongresine Katıldık 15 Temmuz Kahramanlarımız için Nijer'de Su Kuyusu Açtık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=197 29 Temmuz 2017 Cumartesi 16:46:05 15 Temmuz kahramanlarımız için Nijer'de Su Kuyusu Açtık Gambiya toplantısına katıldık http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=196 29 Temmuz 2017 Cumartesi 16:35:41 ITO tarafından tertip edilen Gambiya toplantısına katıldık Komor Adalarında 1000 Çocuğa Sünnet Seferi http://kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=194 29 Temmuz 2017 Cumartesi 11:16:17 Afrika'da Sünnet Seferi