Yöneticilerimizden Kızılay Başkanına Ziyaret

Kutupyıldızı Dernek Yönetimi 07.01.2013 Pazartesi günü, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ı makamında ziyaret etti.

Dernek çalışmaları hakkında Kızılay Başkanına bilgi veren Dernek Başkanı Op. Dr. Abdullah Daştan, Kızılay ile bugüne kadar birçok ülkede birlikte çalışma yaptıklarını ve bu işbirliğini artırmak istediklerini söyledi.

Dernek Başkan yardımcısı Dr. Selahattin Semiz, özellikle Suriyeli mülteciler konusunda acil bir işbirliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ise Kutupyıldızı Derneği’nin çalışmalarını takdir ettiğini ve birlikte yapılacak çalışmalar ile ilgili bir protokol imzalanmasının uygun olacağını belirtti.

Kızılay ile Kutupyıldızı arasındaki hizmet protokolü önümüzdeki günlerde imzalanacak.