Lübnanlı STK’dan Derneğimize Ziyaret

Merkezi Lübnan’ın Tripoli (Trablusşam) şehrinde bulunan Sağlık derneğinin Yöneticilerinden Muhammed Eyyübi Derneğimize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Suriye’den gelen mağdur, hasta ve yaralılarla hastanelerinde ilgilendiklerini belirten Eyyübi, şu ana kadar 500 civarında hasta ve yaralıya ilk müdahaleyi yaptıklarını söyledi.

Bazı yaralıların ilk tedavinin ardından Suriye’ye geri döndüklerini anlatan Eyyübi, Suriye’de yaşanan olayları anlatan video filmlerini ve hastanede tedavi gören hastalarla ilgili canlı yayın görüntülerini izletti.

Kutupyıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği’ni Lübnan’a davet eden Eyyübi, Türkiye’ye bugün geldiklerini, ilk ziyaretlerini de Kutupyıldızı’na yaptıklarını söyledi.

Ziyaretçilerin kabulünde Dernek Başkanı Op. Dr. Abdullah Daştan, Başkan Yardımcısı, Dr. Selahattin Semiz ve Genel Sekreter Av. Hüseyin Yürük hazır bulundu.