Kurucu Üyemiz Dr. Uğur Gençoğlu’na Plaket

Kurucu Üyemiz Dr. Uğur Gençoğlu’na Plaket

Sağlık Bakanlığı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Üniversite Hastaneleri Birliği ve Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği ile bir tören düzenledi.

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan törende, dünya üzerinde ihtiyacı olan her coğrafyaya şifa ulaştıran Kutupyıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği adına hizmetlerinden ötürü Dr. Uğur Gençoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

14 Mart Tıp Bayramı Dolayısı ile dün Haliç Kongre Merkezi'nde sağlık çalışanları ve sağlık alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi. Sağlık Bakanlığının düzenlediği ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı törende yurt dışında gönüllü hizmetlerde bulunan sağlık çalışanlarına da birer teşekkür plaketi verildi.

Programın açılış konuşmasını İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu yaptı. Dokucu, 14 Mart Tıp Bayramı'nın altında Milli Mücadele Yıllarında Tıbbiye öğrencilerinin direniş ruhunun yattığını anlattı. Etkinlikte Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Adana Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Üniversite Hastaneleri Birliği Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökay Çetinsaya, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat birer konuşma yaptılar.

Sağlık çalışanlarının ortak sorunlarının ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu geceye gönüllü sağlık çalışanları ve başarıları damgasını vurdu. Birçok zorlu koşulda dünyanın her yerine sağlık hizmeti götüren doktorlar, Tıp Bayramı vesilesi ile ödüllendirildi.

Faaliyet Resimleri