Kahvaltı Programımız Coşkulu Geçti

Yapılan faaliyetleri tanıtmak ve üyelerin bir araya gelmesi amacıyla gerçekleştirilen Şemsi Paşa Kahvaltısına üyeler yoğun ilgi gösterdi.

9 Ekim Pazar günü Üsküdar Belediyesi Şemsi Paşa Sosyal Tesislerinde icra edilen kahvaltı programına ANAP Bitlis eski Milletvekili Askeri Hakim Faik Tarımcıoğlu, AK Parti Karaman eski Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Çavuşoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak da katıldı.
Protokoldeki şahısların birer selamlama konuşması yapmasının ardından söz alan Dernek Başkanı Dr. Abdullah Daştan bu zamana kadar yapılan faaliyetleri kısaca özetledikten sonra Derneğin Afganistan ve Somali seferleriyle ilgili üyelere katılım davetinde bulundu.
Müteakiben söz alan Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ceylan yapılan son Nijer seferi ile ilgili bilgiler verdi.
Kısa konuşmaların ardından programın seminer bölümüne geçildi.
Bu bölümde Kartal Devlet Hastanesi 1. Cerrahi Klinik Şefi Prof. Dr. Mustafa Öncel, ‘Kanser ve Kanserden Korunma Çareleri’ başlıklı bir seminer verdi. Akademik bir konu olmasına rağmen çok yalın bir dille anlatılan konuyu katılımcılar büyük bir ilgiyle dinlediler.
Katılımcıların Prof. Dr. Mustafa Öncel’e sorduğu soru ve cevap bölümüyle program sona erdi.

ANAP Bitlis eski Milletvekili Askeri Hakim Faik Tarımcıoğlu

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak