Gönüllülerin Geleneksel İftarına Katıldık

Gönüllülerin 17 Haziran'da gerçekleştirdiği geleneksel iftarına Dernek Başkanımız Dr. Abdullah DAŞTAN Bey, ailesi ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber bizler de katıldık.

Gönüllülerin hayırları gibi sofraları da yağan yağmurla bereketlendi. Yağan yağmurda gelen misafirlerin çoğu asırlık çınar ağaçlarının dev kanatları altına sığınarak oruçlarını açtılar.

Gönüllülerin son Afrika seferinin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından Dernek Başkanı İbrahim CEYLAN Bey misafirlerin fazla ıslanmaması için faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra kürsüye gelen Dernek Başkanımız Abdullah DAŞTAN Bey gönüllülere Afrika'da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve derneğimiz hakkında kısa bir bilgi vererek konuşmasını sonlandırdı.

Yağan yağmur nedeniyle program katılımcılara, kurum ve kuruluşlara teşekkür edilerek kısa tutularak son buldu.