Geleneksel Armutlu Programımız Gerçekleştirildi

Derneğimiz tarafından her yıl Nisan ayında üyelerin kaynaşması ve eğitim amacıyla düzenlenen programın 5.’si de icra edildi.

26-28 Nisan tarihlerinde Yalova Armutlu’da bulunan İhlas Armutlu Tesislerinde gerçekleştirilen programa yaklaşık 50 üyemiz aileleriyle birlikte katıldı.

Tanışma, kaynaşma, spor etkinliklerinin yanı sıra her yıl bir uzmanın konuk alındığı seminer programının bu yılki konuğu eski milletvekili, sıkıyönetim eski savcısı Faik Tarımcıoğlu idi.

Faik Tarımcıoğlu 27 Nisan Cuma akşamı yaptığı konuşmada Türkiye’yi çözüm sürecine getiren iç ve dış faktörleri anlattıktan sonra bundan sonra ortaya çıkabilecek gelişmeleri analiz etti.

Pazar gününü de dolu dolu geçirilen dernek üyeleri aynı gün akşam saatlerinde tesisten ayrıldılar.