Dernek Yöneticilerimizden TİKA Ziyareti

Dernek yöneticilerimiz Nijer Seyahatlerine katkı sağlayan Başbakanlığa Bağlı Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığını ziyaret ettiler.

21 Ocak 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette TİKA’nın Başkan yardımcılarından Harun Tuncer ile Ankara’daki makamında bir görüşme gerçekleştirildi.

TİKA’nın dünya çapında 100 ülkede yaptığı çalışmalardan bahseden Harun Tuncer, Kutup Yıldızı Derneği’nden de sağlık alanında katkılar aldıklarını ve bu işbirliğinin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanımız Op. Dr. Abdullah Daştan ise TİKA’nın kalkınma yardımı yaptığı ülkelerdeki tesislerde Kutup Yıldızı ekiplerinin gönüllü olarak çalışabileceğini, devlet sivil toplum işbirliğinin ülkemizin temsili açısından büyük bir enerji doğurduğunu gördüklerini belirtti.