9. Geleneksel Plaket Merasimimiz Gerçeleşti

Yaklaşık 300 gönüllünün katıldığı programda Dernek Başkanı Op. Dr. Abdullah DAŞTAN, misafirlere hitaben yaptığı konuşmada katılımcılara dernek hakkında kısa bir bilgi verdi.

Bilahare söz alan Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim CEYLAN, sefere katılan sağlık heyeti ile birlikte 19.Nijer Seferinde yapılan çalışmaları anlattı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE Bey misafirlere hitaben yaptığı kısa bir selamlama konuşmasının ardından,

Kilis Belediye Başkanı Sayın Av.Hasan KARA bey Suriye'li mültecilere ev sahipliği yapan bir il olarak yapılan çalışmalar,sorunlar ve çözüm önerilerini anlatan konuşmasıyla devam eden program,plaket sahiplerine plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Bu yıl Kutup Yıldızı Plaketlerine şu kişi ve kuruluşlar layık görülmüştü:

1- Sağlığa Katkı Sağlayan Resmi Kuruluş Dalında: Sağlık Bilimleri Üniversitesi (Prof. Dr. Recep ERDÖL)

2- Sağlığa Katkı Sağlayan Sivil Toplum Kuruluşu Dalında: Şam Alimler Derneği

3- Sağlık Gönüllülüğüne Medya Katkısı Dalında: Medimagazin