DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARIMIZ  DEVAM EDİYOR

DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kutupyıldızı Derneği ve Afiyet Hastanesi'nin deprem bölgesine yardımları sürüyor. İki kardeş kuruluş daha ilk günden  deprem bölgesi Elbistan'a Gönüllüler Platformu ile birlikte acil ihtiyaçlar içeren bir kamyon yardım göndermişti.

Müteakiben Afiyet Hastanesi'nden 5 personel Kahramanmaraş vilayetinde sağlık hizmeti yapmak üzere gönderildi. Kutupyıldızı Derneği olarak deprem bölgesinde kullanılmak üzere AFAD'a 40 bin TL bağışlandı.

Son olarak Afiyet Hastanesi'nin başhekimi Dr.Selahattin Semiz'in koordinatörlüğünde sağlıkçılardan oluşan bir heyet, yardım malzemeleriyle bölgeye gönderildi.

Deprem bölgesine gönderilen yardım kolisi içinde şu malzemeler yer aldı: İlaç,Kadın / Erkek İç Çamaşırı (Alt/Üst),Çocuk İç Çamaşırı (Alt/Üst),Çocuk Kıyafetleri,Çorap,Erişkin Maması,Boyama Kitabı, Boya Kalemi, Defter,Oyuncak,Şeker,Balon

Haber Resimleri